fbpx
Wondr

Laurens D’Hoore – Founder Thrive over merkbeleving  

Laurens D’Hoore – Founder Thrive over merkbeleving  

Wondr
De ambitie van Thrive is duidelijk: De sporter een alcoholvrij bier aanbieden dat na de inspanning kan gedronken worden. Daar waar een shake enkel functioneel is, is Thrive bier ook in de sociale omgeving toegankelijk. “We zitten in een nieuwe productcategorie: een klassiek bier is niet gezond & sport voeding pur sang  kan je ons product ook niet noemen. Wij zitten daar ergens tussenin.”, aldus Laurens d’Hoore, Founder Thrive.

“Ik had snel vertrouwen in de samenwerking.

Ze maken je verhaal zo tastbaar ”

loyaliteit 

Het doel is niet om mensen 1 keer te overtuigen om Thrive te kopen. We willen ons hierbij niet enkel beperken tot performance marketing, dat vaak gericht is op het stimuleren van een aankoop met een call to action. De focus wordt gelegd op het creëren van echte Thrive fans

Het is de zoektocht naar loyaliteit bij je fanbase en net daarom is die brand image of merkbeleving voor ons zo belangrijk. Mensen moeten zich kunnen associëren en inleven met het merk. Een duidelijke visie naar voor brengen, maakt dat mensen zich nog beter kunnen identificeren met je merk.

brand awareness 

Een eerste stap in de funnel is zorgen dat mensen Thrive leren kennen. 

Mensen die Thrive als merk niet kennen, zitten in de SEE-laag. We spreken hier over brand awareness.

Hier moeten we trachten te zorgen dat mensen Thrive leren kennen. En dat doen we, zeker met de content die we met Kartouch hebben gecreëerd, door sport en emotie te gaan tonen.

Thrive_Short_V3 16×9.00_00_01_13.Still001

co creatie

Een geslaagde campagne vindt zijn oorsprong in goed samenwerken. Er moet immers een creatieve match zijn tussen het agency en je merk. Op die manier bouw je samen aan je verhaal. Als merk met alle kennis, je agency met al haar expertise en craftsmanship:
 
Ik heb eerst de ruimte gekregen om Thrive te duiden als merk. Kartouch is hiermee aan de slag gegaan en hebben dit heel goed kunnen vertalen.”, duidt Laurens.
 
“Er is een goede voorbereiding geweest met een creatief draaiboek. Het resultaat mag er zijn. De video’s die we hebben gekregen, zijn gewoon een perfecte vertaling geweest van wat we op voorhand hadden voorbereid. Het is altijd spannend om te zien hoe een concept vertaald wordt in de praktijk. En dat was gewoon één op één: eigenlijk misschien nog beter dan verwacht.”, aldus Laurens, founder van Thrive.
 
“Kartouch heeft het vertrouwen gecreëerd in het voortraject en creative concept fase. Dat heeft het tastbaar gemaakt en tevens geholpen om samen te kunnen verder bouwen aan ons verhaal.”

Samen werken aan je merkverhaal?

Samen werken aan je merkverhaal?

Sil Schoofs

Founder & Creative Director

 

Sil(@)kartouch.be

+32 486 36 58 96

 

 

 

1591283876635

Jordy Weyers

Creative director

 

Jordy(@)kartouch.be

+32 496 08 77 81

 

 

 

1591283876635

about us

kartouch_logo_wit

Met onze verhalen maken we emotionele verbindingen tussen mensen en merken met video.
Onze klanten maken het verschil met storytelling.