fbpx

Sil Schoofs, creative manager:
“Bij ons is each client a mega client.”

Still Kets extra 5

“small team, big thoughts, great efficiency”

Een gestroomlijnde projectflow en meer services op maat. Dat is waar een boutique agency zich onderscheid van de meer generalistische spelers op de markt.

“Met onze creatieve projecten focussen we op higher-quality branding. Onze niche-expertise geeft ons de opportuniteit om initiatieven binnen gerichte marketingdomeinen te realiseren. Onze klanten houden van innovatieve ideeën en tegelijkertijd omarmen ze een persoonlijke en zinvolle samenwerking” 

Op die manier kan je een duurzame relatie uitbouwen met je klanten. 

“En uiteraard brengt een kleiner team ook een budgetvoordeel met zich mee.” Want nogmaals; Less talking, more doing.

 Small team, big thoughts, great efficiency. Zolang die creatieve match er maar is.

less talking. more doing.

 

De shift om samen te werken met boutique agencies is reeds gezet 

Dat is de drijfveer van creative ondernemer, Sil Schoofs, die bewust kiest om met Kartouch een compact creatief bureau neer te zetten. “Waar bij een groot bureau de aandacht moet verdeeld worden over verschillende accounts, kunnen wij investeren in efficiënte en persoonlijke aandacht voor onze klanten. Bij ons is each client a mega client.”

 

 

small agencies aren’t afraid of anything.

 

“Een klant staat in directe communicatie met ons creatief team, Head of Production en geregeld zelfs met mij”.  “We creëren als team zo een 1 op 1 band met onze klanten. Hierdoor kunnen we veel sneller schakelen en werken naar de essentie en doelstellingen van een bepaalde campagne.”

Steeds meer HR -en marketingteams kiezen voor kleinere agencies die thuis zijn binnen een specifiek werkveld. De all-in oplossing lijkt makkelijk, maar het bewust kiezen voor niche oplossingen is vaak veel efficiënter en kwalitatiever. Een compact team dat een project nauw opvolgt, streeft voor totale klantentevredenheid

Still Kets extra 5
Still Kets extra 1

Sil Schoofs

Founder & Creative Director

 

Sil(@)kartouch.be

+32 486 36 58 96

 

 

 

1591283876635

Jordy Weyers

Creative director

 

Jordy(@)kartouch.be

+32 496 08 77 81

 

 

 

1591283876635

about us

kartouch_logo_wit