Buttonvideo

VIDEOPRODUCTIES

Verbeter de communicatie van je bedrijf of merk samen met Kartouch.

Video is booming and the time is now! Van bedrijfsfilms over animatie-video’s tot explainers, testimonials en zelfs event video’s: almaar meer bedrijven zien het belang van video als onderdeel van hun online strategie. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

 

De voordelen van video?

 

Die spreken voor zich: videoproducties laten toe om op een creatieve en engagerende manier je doelpubliek te bereiken, en het eindproduct is bovendien optimaal inzetbaar voor huidige en toekomstige campagnes, via welk kanaal dan ook.

 

Waar videoproducties zich vroeger beperkten tot bedrijfsfilms, zie je vandaag veel meer mogelijkheden terugkomen. Video beperkt zich niet tot een sterke online marketingtool.
De trend die men ziet is dat video’s kunnen worden gebruikt voor interne communicatie of als aanwervingstool binnen ieder departement van je organisatie.

 

Ook voor productvideo’s zie je ze almaar vaker terugkomen. En een event is natuurlijk niet compleet zonder een sfeervolle eventvideo!


Jouw partner voor videoproducties

 

Heb je een bepaalde idee of een bepaalde doelgroep die je wil bereiken? In samenspraak met jou brengen we graag een waterdicht concept tot stand, dat we vervolgens omzetten in een strak vormgegeven productie.

 

Wij verzorgen een project van begin tot einde:

Wij overlopen jullie ideeën en wensen, ondersteunen het creatieve denkproces en sturen bij op basis van onze technische en creatieve expertise. Hierbij trachten wij een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jullie verwachtingen. Door de grote betrokkenheid van onze klanten in de beginfase van een project, trekken wij steeds met een afgelijnd en duidelijk concept onze studio in. Dit laat ons toe om kort op de bal te spelen en een vlotte afhandeling te garanderen.

 

Ook met de verspreiding van het eindproduct steken we graag een handje toe indien gewenst.

Videoproducties

Benieuwd naar onze videoproducties? Hieronder vindt u alvast enkele voorbeelden:

 

Hoe videoproducties meestal verlopen bij Kartouch?

  1. Een verkennend gesprek waarbij alle ideeën op tafel komen.
  2. De inhoud van de productie bepalen.
  3. Synopsis door Kartouch.
  4. In samenspraak het scenario finaliseren.
  5. De opnames.
  6. Post-productie.
  7. Goedkeuring of correctie.
  8. Oplevering in alle formaten.

Klik hier voor meer info.

Heb je bepaalde vragen of wil je graag eens samenzitten om jouw idee te bespreken?

Get In Touch!